Számítógép szervíz

 

Meghibásodott számítógépének, laptopjának és egyéb perifériáknak vállalom az állapotfelmérését, javítását vagy ha nem javítható javaslatot teszek az új eszközre.

Nincs kiszállási díj!

Meghibásodott laptopjáért, számítógép konfigurációjáért ingyen elmegyek és a munka végeztével ingyen visszaszállítom Önnek az alábbi településeken:

 • Gödöllő
 • Szada
 • Veresegyház
 • Erdőkertes
 • Őrbottyán
 • Vácegres
számítógép javítás

Hívjon most!

+36 70 652 5794

Számítógép szervíz menete

 

Nem kell a gépét sehova elvinnie. Igyekszem elsősorban Önnél a hibát feltárni és elhárítani. Ha a helyszínen ez nem lehetséges, akkor a hiba javításának menetét, költségét átbeszélem Önnel, a gépet elhozom és 24 órán belül (hibától függően ez változhat mind a két irányba) visszaszállítom, újra üzembe helyezem.

Igény szerint beállítom a megszokott hardvereket (nyomtató, szkenner, webkamera, router, WiFi), szoftvereket (levelező program, vírusirtó, egyéb).

Gyakori kérdések

Lassú a laptop vagy az asztali gép. Javítható?

Nagyon sok oka lehet a lassúságnak. Ne essen pánikba, a helyszínen nagy valószínűséggel ki lehet deríteni az okát. A legtöbbször helytelenül beállított, használt programok okozzák, de előfordulhat hardver meghibásodás miatt is.

Nincs internet, eltűnt a WiFi hálózat egyik pillanatról a másikra. Mit lehet tenni?

Ha nem szolgáltatói hiba áll fenn, akkor vélhetően router beállítási gond lesz, ami rövid idő alatt orvosolható a helyszínen.

Újratelepítést szeretnék. Mennyi ideig fog tartani?

Újratelepítést azután vállalok csak, hogy Ön meggyőződött arról, hogy minden fontos adatát lementette a gépről, mert az újratelepítés során a gépről minden törlődni fog. Ezek után egy Windows újratelepítés hamar megvan. Ha szüksége van alap programokra is, az további 1-2 órát vehet még igénybe. Fontos, hogy a telepítő programokat próbálja meg előkeresni otthon és odaadni nekem, mivel ha nekem kell őket felkutatnom, az a munkát akár nagyon meg is hosszabbíthatja. Ha Ön nem rendelkezik jogtiszta Windows telepítőkulccsal, úgy vagy 30 napos verziót tudok csak telepíteni, vagy kérésre be tudok szerezni Önnek jogtiszta Windows-t.

Letöröltem véletlen valamit, amire még szükségem lenne. Visszaállítható?

Nagy valószínűséggel igen! Ha nem történt közben hardver meghibásodás is, akkor az elveszett adatok nagy százalékban visszaállíthatók. Ez időigényes folyamat, ehhez az érintett gépet vagy eszközt el kell hoznom.

Hardver bővítésre lenne szükségem. Lehetséges nálam is?

Természetesen. Ehhez az szükséges, hogy Ön pontos információt adjon jelenlegi konfigurációjáról és az igényelt hardverről. Ha nem tudja pontosan, milyen gépet szeretne bővíteni, elmegyek és felmérem, megbeszélem Önnel a lehetőségeket.

Számítógép beszerzés

 

Régi a számítógépe? Elromlott és nem javítható? Nincs egyáltalán még számítógépe, laptopja?

Az anyagi kereteihez mérten segítek Önnek összeállítani, megtalálni a megfelelő számítógépet, laptopot figyelembe véve, hogy mire szeretné használni. Nem fogom felesleges költségekbe verni, mivel nekem (a nagy bolthálózatokkal szemben) nem érdekem, hogy a legdrágább gépet válassza ki magának.

A kiválasztást követően beszerzem az eszközt, kérés szerint fel is telepítem, beállítom és Önnél beüzemelem.

Hardver bővítés

 

Régi, elavult vagy rossz hardvereit kicserélem. Egy előzetes felmérés és konzultáció után javaslatot teszek a lehetséges új eszközökre, Ön kiválasztja a legmegfelelőbbet és a beszerzés után kérésre be is üzemelem Önnek.

Otthoni hálózat, WiFi beállítás

 

Meglévő WiFi vagy vezetékes hálózatát konfigurálom, eszközein beállítom. Egy helytelenül beállított router komoly biztonsági problémát is okozhat az otthoni hálózaton: adatainkhoz nagyon könnyen hozzáférnek illetéktelenek, akár a ház elől az utcában. A boltokban kapható hálózati eszközök, köztük a router vagy a WiFi elérési pont egyáltalán nincs vagy csak nagyon alapszinten van beállítva. Ezt kérésére megvizsgálom és konfigurálom az Ön igényeinek megfelelően.

Több számítógépe van és szeretne mindegyikről nyomtatni? Megfelelő otthoni hálózat kialakításával ez kivitelezhető és a későbbiekben nem lesz vele gondja, megússza a sok bosszankodást, ami alapesetben ezzel járhat.

 

Szeretné kibővíteni a lakásban a számítógépes hálózatát? Szeretne a garázsba is internetet?

Informatikai hálózat kiépítési szolgáltatásom között erre is talál megoldást!

Nincs kiszállási díj!

Hívjon:

+36 30 560 5775
Kiszállási díjak

Minden zóna magában foglalja az alábbiakat:

 • kiszállás a felmérésre
 • esetleges eszköz elhozatalt
 • elhozott eszköz visszaszállítását
 • megrendelt eszköz leszállítását

1. zóna

0.-

2. zóna

5000.-

Kérdése van?

Írjon nekem és felveszem Önnel a kapcsolatot!

  error: Figyelem: Védett tartalom!