2015-ben sikeres Microsoft vizsgákat tettem az alábbi témakörökben:
  • Windows Server Administration Fundamentals (MTA)
  • Installing and Configuring Windows Server 2012 (MCP)
2017-ben hivatalosan is 54-213-05 szoftverfejlesztő lettem, az alábbi képesítésekkel:
  • 2144 Alkalmazásprogramozó
  • 2149 Egyéb szoftver- és alkalmazásfejlesztő, -elemző
  • 2151 Adatbázis-tervező és -üzemeltető
  • 3142 Informatikai és kommunikációs rendszerek felhasználóit támogató technikus
RÓLAM
IT Rendszermérnök
Teljes körű IT szolgáltatás

2006 óta foglalkozom hivatásszerűen az informatikával. Már a kezdetekkor is hálózatok fejlesztésével, konszolidációival és szerverek üzemeltetésével foglalkoztam. Az évek alatt folyamatosan kitanultam az új technológiákat, más szakterületeket és így sikerült a hálózat kiépítéstől kezdve a szerver üzemeltetésen és kamerarendszer kiépítésen át a honlap készítés rejtelmeivel is foglalkoznom.

MUNKAHELYEK
Állandó munkahelyeim

Amellett, hogy 2008 óta a saját projektjeimet is sikerre viszem, 2006 óta vagyok állandó alkalmazásban nagyobb cégeknél.

MVM NET Zrt.

2014-ben kerültem az MVM NET Zrt. állami céghez, ahol először a teljes új IT infrastruktúrát kellett megtervezni, majd a beszállítókkal beüzemelni, konfigurálni. A mai napig ennek az üzemeltetési feladatait is ellátom (többek között 100+ virtuális szerver Microsoft alapokon) amellett, hogy gyakorlatilag egyedüli fejlesztőként 2014-től elkezdtem a vállalat régi, elavult vagy nemlétező szoftverei helyett saját tervezésű szoftvereket fejleszteni. Ezeket a mai napig használja a cég és folyamatosan nő ezen szoftverek száma és mérete.

il Bacio di Stile luxusáruház

Az áruház építési ideje alatt (2011-2012) megterveztem az 5000nm-es területre a teljes IT infrastruktúrát Cisco eszközökkel, WiFi hálózatot üzemeltettem közel 200 access point-tal és redundáns kontrollerrel, biztonsági kamerarendszert, beléptető rendszert, áruvédelmi rendszert, szerver és kliens környezetet terveztem és felügyeltem. Hozzám tartozott még a teljes RFID árukövető rendszer, DALI világítási rendszer felügyelete, Ecler high-end hangrendszer üzemeltetése, automatizálása a megnyitástól kezdve (2012) egészen az áruház megszűnéséig (2014).

Docler Holding Kft.

A cégcsoporton belül rendszergazdai feladatokat láttam el: Hyper-V virtualizációs környezet üzemeltetése, SCCM2012 üzemeltetés több száz szerver és kliens számítógép felügyeletére, Active Directory, DHCP, DNS üzemeltetés.

MÁV Északi Járműjavító Kft.

Pályafutásom első nagyobb munkahelye ahol első feladataim közé tartozott a 200 felhasználós környezetben a LAN hálózat tervezése, kiépítése, felügyelete és ezzel egyidőben az elavult koax hálózat megszűntetése. Nagyon sok hardver javítást is csináltam amelett, hogy Windows 2003-as szervereket üzemeltettem, ZyXEL hálózati eszközökkel.

2014-

MVM NET Zrt.
Senior IT Rendszermérnök .NET fejlesztő

2012-2014

il Bacio Di Stile
IT Rendszermérnök

2009-2014

Docler Holding Kft.
Rendszergazda

2006-2009

MÁV Északi Járműjavító Kft. - Nord Kft.
Rendszergazda
VISSZAJELZÉSEK

Vélemények ügyfeleimtől

Ha bármi észrevétele van, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!
error: Figyelem: Védett tartalom!